BB-povipommi Marianne Kallio esitteli valtavat silikonirintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio tuli vuosia sitten tunnetuksi useista realityohjelmista, joita olivat esimerkiksi Big Brother ja Viidakon tähtöset, joista jälkimmäisestä hän palasi kotiin kesken kuvausten joukkuekavereidensa vinoilun takia. Viime vuosina hän on esitellyt lähinnä kurvejaan someseuraajilleen.

Esikoisensa kolme vuotta sitten synnyttänyt Marianne pudotti perheenlisäyksen jälkeen painoaan parikymmentä kiloa ja palasi nopeasti parrasvaloihin. Kallio on tuunannut rintojaan rajusti suuremmiksi keinotekoisesti, ja hän esittelee auliisti tuloksia esimerkiksi Instagramissa. Niin tälläkin kerralla.

💁🏼‍♀️

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

Happy 🤩

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

😜

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

🦒

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

💐🐝

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on