Jennifer Aniston pääsi yli Justin Therouxista – ei enää edes puhu hänestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden puolella näyttelijäpariskunta Jennifer Aniston ja Justin Theroux tekivät yhdessä raskaan päätöksen ja päättivät erota. Jennifer Aniston on aiemmin kertonut olevansa hyvin pettynyt siihen, että heidän avioliittonsa ei kestänyt. Tällä hetkellä nainen kuitenkin viihtyy sinkkuna.

Jennifer Aniston on tällä hetkellä Torontossa kuvaamassa Murder Mystery -nimistä elokuvaa yhdessä Adam Sandlerin kanssa. Nainen on People-sivuston mukaan viettänyt todella hyvän ja onnellisen kesän eikä ole murehtinut deittailusta. Nainen ei ole miettinyt enää eroaankaan eikä ystävien mukaan edes tuo Justin Therouxia enää esille keskusteluissa.

Jennifer Aniston ja Justin Theroux menivät naimisiin vuoden 2015 kesällä oltuaan kolme vuotta ensin kihloissa. Pariskunta ehti viettämään avioelämää vain kahden vuoden ajan ennen kuin he päättivät erota.