Näyttelijä Jennifer Lawrence kollegoilleen: ”Älkää valehdelko syövänne pizzaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Jennifer Lawrence tunnetaan muun muassa Nälkäpelit ja Passengers -elokuvista. Suorapuheisena ja hauskana naisena tunnettu Lawrence on nyt kritisoinut tapaa, jolla hän on huomannut näyttelijäkollegoidensa valehtelevan faneilleen heidän omista ruokailutottumuksistaan.

Jennifer Lawrence kertoi InStyle-sivustolle antamassaan haastattelussa toivovansa, että julkkiskaunottaret lopettaisivat omasta ruokavaliostaan valehtelemisen.

– Jos olet kymmenen kiloa alipainoinen, mutta kerrot syöväsi jatkuvasti pizzaa ja friteerattua kanaa, faneillesi ei voi tulla siitä hyvä mieli, Lawrence kommentoi.

Nainen paljasti, että mikäli hän on osallistumassa iltagaalaan hän luultavasti joutuu muuttamaan ruokavaliotaan tiukempaan suuntaan eikä koe tarvetta valehdella siitä. Jennifer Lawrence haluaisi, että myös muut tähdet lopettaisit valehtelemisen eivätkä antaisi väärää kuvaa, jossa he saavat syödä epäterveellisiä herkkuja ja olla kuntoilematta ja silti pitää vartalonsa rasvattomana.