Caitlyn Jennerin tyttöystävä paljasti: ”Suhteemme ei ole romanttinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuolensa totaalisesti korjannut 68-vuotias Caitlyn Jenner on viihtynyt jo tovin 21-vuotiaan Sophia Hutchinsin seurassa. Hutchins on niin ikään transsukupuolinen, joten naisilla on paljon yhteistä. Nuori rakastajatar on kuitenkin paljastanut, että Jennerin ja hänen suhteessa ei ole liiemmin romantiikkaa.

Jim Breslon haastattelussa piipahtanu Sophia Hutchins on sanonut, että hänen suhteensa Caitlyn Jenneriin on enemmän platoninen kuin romanttinen. Kaksikko viihtyy saman katon alla, mutta elävät enemmän ystävyksinä kuin rakastavaisina. TMZ on saanut etukäteen käsiinsä pienen pätkän Hidden Truth -haastattelua ja julkaissut sen sivuillaan.

– En sanoisi suhdettamme romanttiseksi, olemme ennemminkin kumppaneita. Olemme liikekumppaneita, sillä työskentelen johtajana hänen säätiössään. Meillä on todella paljon yhteistä ja suhtaudumme maailmaan samalla tavalla. Haastamme ja kasvatamme toisiamme, Hutchinson toteaa ja lupaa, että mikäli he kihlautuvat, tullaan uutinen varmasti kertomaan julkisesti.