JWoww hakee avioeroa – Roger Matthews ei luovuta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisesta MTV:n The Jersey Shore -ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Jennifer ”JWoww” Farleylla on nykyisin kaksi lasta Roger Matthewsin kanssa. Nainen on nyt hakenut avioeroa ylitsepääsemättömien erimielisyyksien vuoksi. He avioituivat vuonna 2015.

Roger Matthews on nyt sanonut Instagramissa, että ei halua kasvattaa lapsiaan yksinhuoltajana. Hän julkaisi Instagramiin videon, jolla hän uhoaa voittavansa vaimonsa, eli JWoww’n takaisin itselleen. He osallistuvat parisuhdeterapiaan, joten Matthewsin mukaan heillä on vielä toivoa. Eron syynä ei hänen mukaansa ole ollut uskottomuus.

Jennifer ”JWoww” Farley toimitti avioerohakemuksen kaksi viikkoa sitten vaatien neljävuotiaan Meilanin ja kaksivuotiaan Greysonin pääasiallista huoltajuutta.

Hän myös vaatii Matthewsilta elatusapua. MTV-viihdekanavalla taannoin esitettyä realitysarja The Jersey Shorea seurattiin yhteensä kuuden tuotantokauden ajan. Realityohjelman kaveriporukka teki uuden tulemisen Jersey Shore Family Vacation -nimisen tuotantokauden merkeissä.