Janita Lukkariselta täyslaidallinen alkoholisteille: ”Ihmisjätteet huutaa ja kiroo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten useista televisiosarjoista tunnetuksi tullut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen paljasti sairastuneensa aggressiiviseen syöpään ja saavan hoitoja sairaalassa. Sittemmin hän kertoi kasvaimensa pienentyneen jo kolmannekseen alkuperäisestä.

Sairaalassa edelleen syöpähoidoissa aktiivisesti käyvä Janita on nyt avautunut sosiaalisessa mediassa ja antanut täyslaidallisen kritiikkiä laitapuolen kulkijoille. Häntä ärsyttää suunnattomasti, kun lääkäriin tuotavat ihmiset eivät osaa arvostaa sitä huolenpitoa, jota he saavat.

– Yksi tällänen ihmiskasti on juopot, voi luoja. Mun tekis mieli lyödä vasaralla polveen ja heittää ojaan ne ihmisjätteet jotka huutaa ja kiroo hoitohenkilökuntaa joka yrittää auttaa. Suomessa sekin olisi törkeä pahoinpitely ja heitteillejättö. Voiko ihminen enempää oksettaa kiittämättömyydellään ja itsekkyydellään, Janita raivoaa Instagramissa.

– Hoitajat tekevät pitkiä vuoroja ja ovat täällä meitä varten, sua ja mua, jotta me saatais hoitoa, tukea ja turvaa. Mä oon aina ollut maailman neulakammoisin, mutta hoitojen ja miljoonien verikokeiden myötä oon oppinut ottamaan senkin avun kiitollisena vastaan. Voisipa ihminen vain olla kiitollinen pienistäkin asioista ja nähdä syy – seuraus suhteen.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.