Khloe Kardashian ei pidä Tristan Thompsonia puolisonaan – kutsuu ”lapsen isäksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin parisuhteesta on puhuttu arveluttavaan sävyyn siitä lähtien, kun mies jäi kiinni uskottomuudesta juuri ennen pariskunnan True-tyttären syntymää. Khloe haluaa kasvattaa tyttärensä perheenä, mutta ei vieläkään ole varma suhteestaan lapsensa isään.

Khloe Kardashian puhuu tällä hetkellä Tristan Thompsonista ainoastaan nimellä ”Truen isä”. Äskettäin televisiosta esitetty jakso Tristan uskottomuuden paljastumisesta on repinyt pienen tytön äidin sydänjuurten haavat uudestaan auki, ja Khloe on lähipiirinsä kertoman mukaan risteyksessä parisuhteessa. Hän ei tiedä, mitä oikeasti haluaa.

Pariskunta on opetellut lapsen syntymästä saakka perhe-elämää ja yrittänyt korjata suhdettaan. Tristan Thompson on kuitenkin pettänyt Khloea enemmän kuin yhden kerran, joten luottamuksen uudelleenrakentaminen on äärimmäisen vaikeaa. Khloelle on pääasia, että heidän True-tyttärensä on onnellinen, People-lehti uutisoi.