Dave Chappelle photobombasi pariskunnan kihlakuvan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen pariskunnan kihlakuvista tuli taatusti ainutlaatuisia suositun koomikon ansiosta. Dave Chappelle päätyi nimittäin kurkistelemaan niihin. Valokuvaaja Jaycee Brammer oli ottamassa kuvia Emily Eldridgestä ja Thomas Saundersista Ohion Yellow Springs Brewery -panimoravintolassa.

Yllättäen kolmikko noteerasi Chappellen ilmestyneen paikalle. Tähden faniksi tunnustautuva Saunders pyysi koomikkoa liittymään kuviin, mutta tämä kieltäytyi. Chappelle kuitenkin jäi juttelemaan ryhmän kanssa muutaman minuutin ajaksi.

Koomikko kuitenkin muutti mielensä myöhemmin. Chappelle päätti photobombata kuvat ilmestymällä pariskunnan taakse.

– Näytimme kuvat Davelle. Hän nauroi ja sanoi: ”meistä tulee vielä viraalihitti”, Brammer kuvaili Yahoo-sivustolle.

View this post on Instagram

So, I was shooting this engagement session at a brewery tonight and this dude photobombed us… idk, you may have heard of him. Dave something?? LOL NO FOR REAL GUYS! THE Dave Chappelle photobombed our shoot. I’m going to have to quit photography now because how will I ever beat this? I just can’t 🤷🏻‍♀️ HUGE shoutout to the man himself. He was so nice and genuinely made our day. I think it’s safe to say Emily + Tommy have the coolest engagement photos EVER. Is anyone else DYING over this? Because I am 😆 . . . . . . . . . . . . #buzzfeed #cosmopolitan #news #popculture #celebritiesnews #dirtybootsandmessyhair #authenticlovemag #elopementlove #heywildweddings #engagementshoot #ohio #davechappelle #celebrityphotobomb #photobomb #funnymoments #ohiophotographer #daytonphotographer #cincishooters #justalittleloveinspo #ohioweddingphotographer #californiaphotographer #enews #news #destinationweddingphotographer #adventurouslovestories #theknot #abc #nbc

A post shared by JAYCEE BRAMMER (@jayceemariephoto) on