Kim Kardashian sanoi sen ääneen: Tristan Thompson ei muutu koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheenä tunnettujen Kardashianien paratiisi sai tummia pilviä ylleen, kun Khloe Kardashianin avomies, NBA-tähti Tristan Thompson, jäi kiinni uskottomuudesta vain muutama päivä ennen heidän ensimmäisen yhteisen lapsen syntymää. Pariskunta on yrittänyt elää sen jälkeen normaalisti perheenä.

Khloe Kardashianin isosisko Kim Kardashian on kuitenkin sanonut suoraan sen, mitä suurin osa ihmisistä ajattelee. Uskottomuuden polulle ajautunut NBA-pelaaja tulee todennäköisesti pettämään Khloe Kardashiania uudestaan – ellei ole jo pettänyt. Kim Kardashian sanoi tuoreessa realityjaksossa, että Khloe tulee jatkossa epäilemään miestään ja hänen uskollisuuttaan hamaan tulevaisuuteen asti.

Koko perhe järkyttyi Tristan Thompsonin syrjähypyistä. Khloe pyysi kuitenkin kaikkia esittämään kuin kaikki asiat olisivat edelleen hyvin. Hänelle tärkeintä oli synnyttää pieni True-tytär maailmaan hyvässä hengessä.