Harvinainen valkoinen leijona huutokaupataan – pelätään päätyvän metsästäjien ampumaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mufasa on harvinainen valkoinen leijona, joka toimitettiin pentuna villieläimille tarkoitettuun keskukseen. Nyt majesteettisen eläimen pelätään päätyvän metsästäjien muistoesineeksi. Koska Mufasa on hedelmätön, eivät jalostajat ole kiinnostuneita siitä.

Etelä-Afrikan viranomaiset ovat kertoneet asettavansa kolmivuotiaan leijonan huutokaupattavaksi. Eläinsuojelijat pelkäävät voitonmerkkejä halajavien trofee-metsästäjien ostavan ja tappavan Mufasan. Niinpä verkossa onkin aloitettu kampanja, jossa harvinaisen leijonan pelastamiseksi kerätään nimiä.

– Eläinsuojeluviranomaiset estivät Mufasan siirtämisen villieläinsuojaan joka lupasi huolehtia siitä ilmaiseksi. Sen sijaan he ilmoittivat huutokauppaavansa Mufasan kerätäkseen varoja itselleen, adressissa kuvaillaan.

Save Mufasa, one of only 300 White Lions in the world

Mufasa is one of only 300 White Lions in the world, help us save him by spreading the news of his story.

Publiée par Mufasa the White Lion sur Dimanche 15 juillet 2018

Just wanting to say a big thank you to everyone that has either donated or signed the petition/s or both. If I haven't sent a personal message, please know that we appreciate your support very much.

Publiée par Mufasa the White Lion sur Jeudi 2 août 2018