Corgi ei päässyt askelmia ylös – omistaja kantoi sitten kuin käsilaukkua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Corgit ovat suloisia koiria, jotka sopivat vauhdikkaisiin harrastuksiin ja kotiin seurakoiriksi. Pienen kokonsa, mutta sitäkin suuremman luonteensa vuoksi ne ovat myös suosittuja lemmikkikoiria, jotka rakastavat lähes jokaista vastaantulijaa.

Nyt Instagramissa on alkanut keräämään suosiota Erico-niminen suloinen corgi, jonka seikkailuja voi seurata ericobear-nimisellä kanavalla. Erico pääsee usein omistajansa kanssa ulkoilemaan, ja etenkin patikointi näyttää olevan yksi Ericon suosikkiharrastuksista.

Uusimmalla videolla nähdään miten hauskasti corgi kulkee omistajansa mukana jyrkissä rappusissa. Corgi ei ilmeisesti pysty itse kovin näppärästi nousemaan askelmia ylös päin, minkä vuoksi omistaja kantaakin koiraansa sen valjaista kuin se olisi käsilaukku.