Huippumalli paljasti arkimeikkinsä salat – ota ammattilaisen vinkit talteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti julkaisee omalla YouTube-kanavallaan suosittua Beauty Secrets -sarjaa, jonka videoilla tunnetut julkkiskaunottaret paljastavat parhaat neuvonsa ihonhoidon ja kauneuden suhteen. Tällä kertaa uusimmassa jaksossa nähdään huippumalli Joan Smalls.

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyään malli tekee usein itse oman meikkinsä.

Joan Smalls opastaa videolla miten luonnollinen, mutta samalla näyttävä arkimeikki syntyy. Nainen tekee silmiinsä rajaukset, joita hän kutsuu kissanpennun rajauksiksi. Yläluomen musta rajaus alkaa vasta luomen korkeimmasta kohdasta sen puolivälistä eikä silmän sisänurkasta. Hyvänä niksinä malli kertoo myös laittavansa tummaa silmänrajauskynää alaluomensa sisäpuolelle, mikä saa hänen silmänsä näyttämään heti virkeämmiltä.