Katuhaastattelija narautti ihmisiä – jokainen päätyi valehtelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Jimmy Kimmel keksii hauskoja katuhaastatteluita pilaillakseen välillä ihmisten kustannuksella. Tällä kerralla juontaja lähetti kadulle haastattelijan, joka kyseli ihmisten mielipiteitä kuninkaallisista häistä ennen kuin ne olivat edes tapahtuneet.

Lie Witness News -haastattelija juksasi ihmisiä kysymällä heidän mielipiteitään koskien Meghan Marklen ja Prinssi Harryn häitä, joita ei oltu vielä juhlittu. Ihmiset vastailivat haastattelijan kysymyksiin aivan kuin he olisivat jo nähneet häät, vaikka häät näytettiin televisiosta paikallista aikaa vasta tulevana aamuyönä.

Haastattelija kysyi ohikulkijoiden mielipidettä esimerkiksi kuningattaren keksityn käytöksen suhteen, Meghanin hääpuvun ja koko juhlan tunnelman suhteen. Jokainen valehteli silmät kirkkaina ajatellessaan varmasti sitä, että olisi noloa myöntää, että ei tiedä niin laajasti uutisoidusta asiasta mitään.