Khloe Kardashian antaa pettämisen anteeksi – haluaa naimisiin lapsen isän kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Khloe Kardashian synnytti esikoisensa noin kuukausi sitten. 33-vuotias nainen sai tietää lapsensa isän, koripalloilija Tristan Thompsonin, pettäneen häntä ainakin yhden vieraan naisen kanssa. Uutinen oli musertaa tuoreen äidin.

People-lehti kertoo Khloe Kardashianin haaveilevan joka tapauksessa avioitumisesta 27-vuotiaan NBA-pelaajan kanssa.

Tristan Thompsonin on tiedetty etsivän salaista seuraa Instagramin välityksellä, mutta samaan aikaan pientä vauvaa hoitava Khloe uskoo heidän yhteiseen tulevaisuuteensa. Häistä ei ole puhuttu, mutta Khloe haluaa perheensä olevan yhdessä ikuisesti.

Tristan Thompsonin on kerrottu olleen pahoillaan pettämisestä. Monet ovat varoitelleet Khloe Kardashiania, sillä mies tulee todennäköisesti harjoittamaan uskottomuutta jatkossa. Nainen haluaa kuitenkin uskoa, että heidän rakkautensa voittaa ja he pystyvät selvittämään ongelmat. Pariskunnan pienokaisen nimi on True Thompson.

View this post on Instagram

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on