Spice Girls -tähti pahassa huumekoukussa – kuusi viivaa kokaiinia päivittäin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut viime aikoina otsikoissa riippuvuusongelmien ja rumia piirteitä saaneen avioeronsa tiimoilta. Nyt nainen paljastaa yrittäneensä itsemurhaa vuonna 2014.

Brutally Honest -elämäkerta paljastaa Melanie Brownin yrittäneen tehdä itsemurhan joulukuussa vuonna 2014 syömällä kerralla 200 aspiriinia. Vaikka nainen eli luksusluokan elämää, oli hän totaalisesti tuuliajolla. Hän käytti hurjia määriä kokaiinia päivittäin.

Mel B kertoo aloittaneensa kokaiinin käytön selviytyäkseen The X Factor -ohjelman kuvauksista. Hän saattoi ottaa kuusi annosta päivittäin. Asiat alkoivat muuttua, kun Mel B haki avioeroa aviomiehestään elokuvatuottaja Stephen Belafontesta, Daily Mail uutisoi. Spice Girls -tähti on käyttänyt melkein koko kymmenien miljoonien arvoisen omaisuutensa.