Kodittomat lemmikit vaarassa jäätyä pakkasilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet kotia vailla olevat lemmikit ovat vaarassa paleltua ilmojen viiletessä. Erään Ikea-liikkeen henkilökunta onkin päättänyt auttaa kulkukoiria hellyttävällä tavalla. Kodittomat koirat olvat tervetulleita Italian Cataniassa sijaitsevaan Ikean liikkeeseen.

Katon ja lämmön lisäksi koirat saavat ruokaa ja hemmottelua sekä työntekijöiden että asiakkaiden taholta. Liikkeessä vieraillut Martine Taccia yllättyi nähdessään koiria lepäämässä huonekalujen vierellä. Hän ikuisti näyn Facebookissa jakamakseen videoksi.

– Reagoin koiriin puhtaalla hämmästyksellä. Se oli odottamaton näky, Taccia kuvaili.

Ikea-liikkeen tapa auttaa kulkukoiria herätti runsaasti ihastusta sosiaalisessa mediassa. Jotkut lämmittelemään päässeistä koirista ovat jopa löytäneet The Dodo -sivuston mukaan uuden kodin Ikean asiakkailta.

Una bella iniziativa per dare riparo ai randagi mentre fuori piove…..tutto questo succede nel centro commerciale di IKEA(Catania)……tra lo stupore di molti passanti,mia figlia commossa mi ha mandato questo video! Vogliamo applaudire questa civiltà?👏👏👏👏👏

Publiée par Vittoria Taccia Gabrielli sur Samedi 10 novembre 2018

View this post on Instagram

My favorite stray in Sicily.

A post shared by noahromley (@noahromley) on