The Rockin herkkupäivä on sushipäivä – valtava määrä japanilaista ruokaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisten suosikkilihaskimppu Dwayne ”The Rock” Johnson treenaa intensiivisesti kehoaan rakentaen ja tiukaa ruokavaliota noudattaen. Nyt mies on julkaissut herkullisen kuvan herkkupäivästään, joka näemmä sisältää läjäpäin sushia.

Entinen showpainija Dwayne Johnson on julkaissut Instagramiin kuvan, jossa on viisi lautasellista suhsia. Mies on varustautunut herkkujensa kanssa katsomaan Netflixissä olevaa dokumenttia Johnny Cashista. Mieheltä ei ainakaan lopu eväät kesken.

The Rock on kesäkuussa syntyneen Tiana-tyttären ylpeä isä. Hänellä on kumppaninsa Lauren Hashianin kanssa myös kolmevuotias Jasmine Lia -tytär. Miehen sushiannoksesta riittänee myös muulle perheelle maisteltavaa.