Kim Kardashian ja Kylie Jenner tyrmäävissä kuvissa – nyt on photoshop käynyt kuumana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja liikenainen Kylie Jenner juhli taannoin synttäreitään täyttäessään 21 vuotta. Nainen päätti syntymäpäivänsä kunniaksi muuttaa tyyliään värjäämällä hiuksensa jälleen vaaleiksi, mutta se jäi lyhyeksi kokeiluksi. Nyt Kylie nähdään siskonsa Kimin kanssa upeissa kuvissa.

Siskokset poseeraavat tuoreissa kuvissa tapansa mukaan povekkaina ja kaikin puolin täydellisinä. Kuvista aistii valovuosien päähän, että niitä käsiteltäessä photoshop on käynyt kuumana.

Tyttärensä Stormin syntymän jälkeen Kylie Jenner nähtiin jonkin aikaa hieman luonnollisemmassa tyylissä. Nainen käytti vähemmän meikkiä, antoi pisamansa näkyä ja nautti omasta luonnollisesta hiusväristään. Nyt Kylie Jenner on kuitenkin alkanut jälleen leikittelemään erilaisilla näyttävämmillä tyyleillä.