Leijonakuningas tehtiin uusiksi – traileri sai Disney-fanit sekaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney on työstämässä yhtä rakastetuimmista elokuvistaan uusiksi. Leijonakuningas-elokuvan uusi versio on luotu perinteisen animaation sijaan fotorealistisella tietokonegrafiikalla. Maailman legendaarisimpiin animaatioelokuviin lukeutuva Leijonakuningas saa jatkoa ensi kesänä.

Elokuvan uudelleen nykytekniikalla tehty versio saa ensi-iltansa 19. heinäkuuta. Nyt julkaistu ensimmäinen traileri on saanut Disney-fanit ympäri maailmaa ihastelemaan elokuvan uutta versiota.

Trailerin perusteella elokuva on suora toisinto alkuperäisestä versiosta, mutta merkittävästi aikaisempaa näyttävämpi ja realistisempi. Elokuvan trailerin perusteella ääninäyttelijöinä tullaan kuulemaan englanninkielisessä versiossa muun muassa Beyonce, Seth Rogen ja Donald Glover.