Rita Oran nolo playback-moka videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playbackin käyttö esiintymistilanteissa johtaa toisinaan noloihin tilanteisiin, kuten nyt on käynyt poptähti Rita Oralle. Brittitähti mokasi kiitospäivän juhlassa miljoonien televisiokatsojien edessä.

Rita Oran oli määrä esittää Let Me Love You -kappaleensa Macy’s-tavarataloketjun vuosittaisessa kiitospäivän paraatissa. Tähden esityksessä käytettiin selkeästi playbackia, sillä hän alkoi liikuttelemaan suutaan laulun jo alettua.

Moka johtui ilmeisesti Oran korvanapissa ilmenneestä viasta. Tapaus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Laulaja John Legend puolusti twiitissään poptähteä, sillä hänen mukaansa todellinen live-esiintyminen on miltei mahdotonta paraatin puitteissa. Ora puolestaan kertoi Twitterissä live-esiintymistensä olevan yleensä 100% aitoja.