Teinivaimon rintaliivit jäivät pieniksi – povi pursui ulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden on julkaissut viime kuukausien aikana päivittäin paljastavia otoksia vartalostaan. Nainen on hehkuttanut uhkeampaa ulkomuotoaan, jonka hän on nyt tunkenut hädin tuskin nännit peittävään alusasuun.

Sinkkuna viihtyvä Courtney Stodden tietää seksikkyyden aakkoset. Hänen tuorein kiitospäivän otoksensa on viettelvä valokuva pitsiasussa. Huomio kiinnittyy erityisesti naisen rintavakoon, joka on saanut ympärilleen aiempaakin muhkeammalta näyttävän poven.

Ihmiset ovat kiusanneet Courtney Stoddenia naisellisista muodoista. Aiemmin langanlaihana tunnettu glamourmalli on tehnyt runsaasti töitä kehopositiivisuuden puolesta. Hänen pääasiallisin keino on oman vartalonsa esitteleminen.

View this post on Instagram

Femme fatale

A post shared by Courtney (@courtneyastodden) on