Humalainen sekoili McDonald’sissa – housut alas ja helikopteria tiskillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilaisessa oikeustuomioistuimessa on käsitelty tapausta, jossa humalainen mies oli esitellyt sukupuolielimiään ja nakutanssia McDonald’sin asiakkaille. Hän oli teon aikaan vahvassa humalassa.

Edinburghilainen 29-vuotias Ryan Dolan oli mennyt viime kesänä aamuviideltä McDonald’s -pikaruokalaan tuhdissa humalassa. Mies oli yhtäkkiä hypännyt ravintolan myyntitiskille, vetänyt housunsa nilkkoihin ja ryhtynyt tekemään erikoisia tanssiliikkeittä sukukalleuksien heiluessa liikkeiden tahdissa. Henkilökunta oli pyytänyt Dolania poistumaan.

Mies ei kuitenkaan kuunnellut kehoitusta, vaan hyppäsi henkilökunnan puolelle ja ryhtyi tanssin lisäksi heiluttelemaan sukupuolielimiään helikopterityyliin. Muutaman minuutin kuluttua Dolan poistui ravintolasta puettuaan housut takaisin jalkaansa.

Dolan sai sakot paljastelevasta kännitanssistaan valvontakameran materiaalin perusteella, Edinburgh Evening News uutisoi.