Sara Siepin kaula-aukko hakee vertaistaan – poseerasi 32 asteen helteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sara Sieppi on viettänyt viime aikoina nautinnollista aurinkolomaa, josta hän on julkaissut myös jonkin verran näyttävää kuvamateriaalia verkossa. Taannoisen Miss Suomen somefeedi on nimittäin pullollaan upeita ja seksikkäitä poseerauksia.

View this post on Instagram

+32

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Maan tavoitelluin sinkkunainen nähdään nyt nauttimassa virvoittavaa juomaa 32 asteen helteessä. Hänellä on yllään asu, joka tuo näyttävästi esiin hänen auliin kaula-aukkonsa.

– Sen verran voin sanoa, että näin 27-vuotiaana viihdyn kropassani enemmän kuin hyvin ja kyllä, tulen jatkossakin näyttämään täällä bikinikuvia ja tässä heti yks uikkarikuva, koska en oo missään muissa hepeneissä täällä tänää heilunutkaan, Sara Sieppi kirjoitti äskettäin Instagramissa.