Tapparan pelipaita varastettiin lastenosastolta – joukkueelta koskettava tempaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lastensairaalat ja sairaaloiden lastenosastot lukeutuvat paikkoihin, joissa jokainen pienikin positiivisuuden jyvänen on tärkeä. Niinpä lastenosastoille tehdään usein lahjoituksia, joiden toivotaan olevan hyvissä käsissä. Nyt varas on kuitenkin iskenyt Tampereella ikävästi.

Tampereen yliopistollisen keskussairaalan lastentautien päivistyksessä esillä ollut Tapparan pelipaita lähti äskettäin varkaan matkaan, ja tieto ikävästä tapauksesta kantautui lopulta joukkueen tietoisuuteen. Tapparassa päätettiin ryhtyä heti toimeen, ja uusi pelipaita toimitettiin nimikirjoituksilla varastetun tilalle.

– Taysin lastentautien päivystyksen tiloista varastettiin Tapparan pelipaita. Korjasimme tilanteen ensi tilassa, ja halusimme ilahduttaa pieniä potilaita, joukkue kommentoi Twitterissä julkaisemassaan viestissä.