David Beckhamin kuvasta somekohu – pussasi tytärtään suulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Beckham on onnistunut saamaan aikaan kohun jouluisella kuvallaan. Syynä kohulle piilee ex-jalkapalloilijan tavalla osoittaa rakkautta tyttärelleen.

Kuvassa Beckham on 7-vuotiaan Harper-tyttärensä kanssa luistelukaukalossa. Hän antaa tytölleen suukon suulle. Monet kritisoivat urheilutähteä tavastaan suukottaa Harperia. Oman lapsen huulille pussaamista pidettiin sopimattomana ja outona.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Beckhameita on kritisoitu samaisesta syystä. Vuonna 2016 Victoria Beckham päätyi niin ikään somekohun keskiöön julkaistuaan kuvan, jossa hänkin antaa suukon Harperin suulle.

View this post on Instagram

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on