Linnun soidintanssi vailla vertaa – jos tällä ei irtoa seuraa niin ei millään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli arki ahdistaa ja kaipaa elämäänsä piristystä, kannattaa avata YouTube ja etsiä sieltä eläinvideoita. Tutkimusten mukaan eläinvideoiden katsominen poistaa stressiä ja parantaa mieltä. Nyt esittelemme yhden videoista.

Videolla on tanssiva lintu. Taltioinnin taustalle on editoitu Beatlesia, joten eläinvideon stressinpoistokyky multiploituu. Videolla esiintyvä lintu kuuluu tanssijalintujen heimoon ja kyseessä on tulitanssija niminen laji.

Tanssiva lintu yrittää selkeästi tehdä vaikutuksen naaraspuoliseen yksilöön. Uros on saanut upean värityksen ylleen, mikä varmasti helpottaa vaikutuksen tekemistä. Tosin videon naarasta ei näytä kiinnostavan, vaikka lintu panee koko vartalonsa likoon.