Poika lähetti kirjeen isälleen taivaaseen – postin vastaus sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isän kuolema on lapsille äärimmäisen kova paikka, ja lohduttomat ikävän tunteet tulevat esiin varsinkin jouluisin ja syntymäpäivinä. Britanniassa seitsemänvuotias Jase Hyndman lähetti isälleen kirjeen taivaaseen edesmenneen isän syntymäpäiväksi. Ihastuttava seuraus yllätti jokaisen.

West Lothianissa asuva Jase Hyndman kirjoitti kirjeensä osoitteen tilalle postimiehelle osoitetun pyynnön toimittaa kirje isälle taivaaseen. Myöhemmin Royal Mail lähetti pojalle vastauksena kirjeen, jonka sisältö sulattaa nyt sydämiä ympäri maailmaa.

Vastauksessa postin edustaja Sean Milligan kertoi onnistuneensa toimittamaan kirjeen isälle, vaikka se oli vaikea operaatio. Tehtävässä oli pitänyt muun muassa väistellä galakseja. Pojan äiti Teri Copland kertoi myöhemmin poikansa reaktiosta hänen saatuaan postilaitoksen vastauksen.

– En voi sanoin kuvailla tunteenpurkausta, joka seurasi siitä, kun hän sai tietää isänsä saaneen kirjeen. Royal Mail palautti uskoni ihmisyyteen. Haluan ihmisten tietävän, että pienillä teoilla voi olla fantastiset seuraukset toisen ihmisen elämään, Teri Copland kertoi Facebook-päivityksessään.