Salarakkaan takapuoli kuin kaksi palloa – kuva kiteyttää kurvit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkissa menestyksekkäästi Instagram-mallin uraa luova Tristan Thompsonin salarakas, Lani Blair, on nyt julkaissut kauan odotetun kuvan urheilutrikoot jalassa. Hänen peppunsa on niin pyöreä, että se näyttää kuin nainen olisi tunkenut pallon housuihinsa.

NBA-tähti Tristan Thompson ja hänen avovaimonsa sekä puolivuotiaan tyttärensä äiti Khloe Kardashian ovat yrittäneet parantaa parisuhdettaan ja perhe-elämäänsä. Se on kuitenkin ollut vaikeaa, sillä Khloe on avoimesti myöntänyt, että ei ole täysin päässyt yli Tristanin syrjähypystä muhkean Lani Blairin kanssa.

Lani Blairin Instagram-kuvat ovat varmasti suolaa Khloe Kardashianin haavoihin, sillä niitä seuraa pian 600.000 ihmistä. Viimeisin otos on kuitenkin kaikista näyttävin, sillä kapeavyötäröinen nainen esittelee antaumuksella trikoopeppuaan. Naisen takamusta on vaikea uskoa luomuksi.

View this post on Instagram

Baby it’s cold outside… Coat: @fashionnova💕

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on