Näin ihania isiä koirat ovat pennuilleen – video sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa vietettiin viikonloppuna isänpäivää, minkä kunniaksi The Pet Collective on julkaissut suloisen videon. Lemmikkivideoita julkaisevan kanavan uusimmassa koosteessa nähdään miten rakastavia vanhempia myös urospuoliset eläimet ovat pennuilleen.

Pentujen emot ovat hyvin suojelevaisia ja huolehtivia omia pentujaan kohtaan. Usein kuitenkin myös pentujen isät ovat kiinnostuneita omista jälkeläisistään ja haluavat huolehtia niistä. Nyt videolla nähdään koostettuna ihania tilanteita, joissa urospuoliset koirat viettävät pentujensa kanssa aikaa.

Isäkoirat nauttivat selvästi siitä kun ne saavat olla pentujensa lähellä ja viettää niiden kanssa aikaa. Myös uroksilla näyttäisi riittävän pentujaan kohtaan kärsivällisyyttä mitä tarvitaankin toisinaan melko paljon pentujen vilkkaiden luonteiden ja vauhdikkaiden leikkien vuoksi.