Rakkaus ei aina vaadi taikoja ja tähtisumua – lähtekää kahville

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median maailmassa yritetään näyttää oma elämä tavallista hohdokkaampana. Usein onnellisuus muodostuu kuitenkin pienistä ja arkisista asioista, kuten poikkeuksellisen maukkaasta kupillisesta kahvia.

Parisuhde ei vaadi onnistuakseen kuumailmapallolentoja tai tuhansia tykkääjiä Instagramissa. Tärkeämpää on olla läsnä. Se onnistuu mainiosti esimerkiksi kahvikupposen ääressä, jolloin pariskunta voi nauttia erinomaisesta kahvista ja herkullisesta leivonnaisesta.

Kahvikupin ääressä jutteleminen on omiaan suomalaisille, joten miksipä ei panostaisi siihen myös parisuhteessa?

Koska olet viimeksi istunut omaa rakasta vastapäätä ja oikeasti kuunnellut, mitä hän sinulle kertoo? Kahvilassa voi saavuttaa neutraalissa ympäristössä tapahtuvan keskustelun, jolloin voi puida myös parisuhteen vaikeita asioita rauhalliseen sävyyn.

Kahvilla käyminen ei ole kallista, mutta sen avulla voi päästä myös hemmottelemaan makunystyröitä herkkupullien muodossa. Kahvilasta voi kävellä ulos käsi kädessä ja nauttia hetkestä.