Sokeriorava rakastaa rapsutuksia – tältä näyttää nautinto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienikokoinen sokeriorava tunnetaan Suomessa myös nimellä mahlapussikiitäjä, ja se kuuluu pussiliito-oravien heimoon. Sokerioravat ovat monissa maissa suosittuja lemmikkejä ja myös Suomessa niitä pidetään jonkin verran lemmikkeinä niiden suloisen ulkonäön vuoksi.

Nyt ihastuttavalla YouTube-videolla nähdään pieni sokeriorava, joka nauttii omistajansa antamista rapsutuksista. Thaimaassa omistajansa kanssa asusteleva sokeriorava nautiskelee selällään makoilleen ja levittää käpälänsä niin auki kuin pystyy saadakseen rapsutuksia vatsaansa.

Sokeriorava näyttää todella nauttivan saamastaan huomiosta, mikä käykin ilmi siitä kun pikkuinen ummistaa silmänsä kiinni omistajansa hieroessa sitä vatsasta. Sokeriorava voi olla suloinen pieni lemmikki, mutta se vaatii kuitenkin paljon tilaa asuinympäristöltään pystyäkseen harjoittamaan liitämistä.