Jackie Chanin salattu historia – viinaa ja maksullisia naisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintaelokuvatähti Jackie Chan on julkaissut elämäkertateoksen nimeltään Never Grow Up. Sympaattinen näyttelijä paljastaa, että hän on ollut nuorempana kaikkea muuta kuin suoraselkäinen toimintasankarihahmo. Hän kuvailee olleensa todellinen kusipää.

Daily Mail kertoo 64-vuotiaan näyttelijä Jackie Chanin eläneen nuorempana paheellisten nautintojen ympäröimänä. Kiinalaissyntyinen mies kertoo käyttäneensä runsaasti päihteitä ja pelanneensa uhkapelejä. Lisäksi hän on käyttänyt osan omaisuudestaan maksullisiin naisiin.

Jackie Chan kertoo, että hän ei osaa myöskään lukea, kirjoittaa tai laskea. Kaikista karmein muistelma koskee hänen Jaycee-nimistä poikaansa, jonka mies heitti vihaisena huoneen poikki lapsen ollessa vauvaikäinen. Hän vakuuttaa, että on nykyisin muuttunut mies, mutta ennen ura ja elostelu meni kaiken muun edelle. Hänen omaisuutensa arvo on noin 310 miljoonaa euroa.