Rakastatko finnien puristelua? Tämä laite tyydyttää sinua varmasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että finnien puristelemisen suosioon on olemassa tieteellinen syy. Neurotieteilijä Heather Berlinin mukaan ihmisillä on sisäinen tarve pysyä terveinä ja saada mahdollisesti vaaralliset asiat poistettua kehostaan. Finnien puristeleminen ja sen katsominen stimuloivat aivoissa osia, jotka vapauttavat kehoon dopamiinia.

Mikäli palaa halusta päästä puristelemaan näppylöitä ja paiseita, kannattaa ensihätään hankkia Pop It Pal -niminen keinotekoisten finnien puristelulelu. Kyseessä on silikonilelu, jonka sisältöä voi puristella ulos finnien tyyliin. Silikonityynyn lisäksi pakkauksen mukana tulee huokosten täyttöpullo.

Finnityynyä myydään Firebox-lahjatavarakaupassa. Silikonialusta on 18 x 11 senttimetriä, ja siinä on 16 puristeluaukkoa. Heather Berlinin mukaan ihmisten luontaiseen käytökseen kuuluu halu poistaa kehosta kaikki ylimääräiset ja siihen kuulumattomat paiseet ja näppylät. Puristelu voi kuitenkin ärsyttää ihoa.

Firebox