Tampere-talo lanseeraa liveklubin – nimekkäitä esiintyjiä keväällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustassa sijaitseva Tampere-talo käynnistää uuden klubikonseptin. Tammikuussa Sorsapuistosalissa aloittava Sorsaklubi tarjoaa tanssittavia keikkoja varhaisilla soittoajoilla sekä laadukkaan musiikkiympäristön myös klubiskeneen tottumattomalle yleisölle.

Kevään keikoilla nähdään kotimaan suosituimpia räppäreitä ja nousevia uusia idoleita. Suurin osa Sorsaklubin keikoista on ikärajattomia. Klubilla kuullaan genrerajat ylittävää hittimusiikkia, joka soveltuu paremmin seisomakatsomoon kuin kulttuuri- ja kongressitalon konserttisaleihin.

Kevään pääteemana ovat rap ja hiphop. Klubi houkuttelee livemusiikin ystäviä kello 20.00 alkavilla keikoilla, ikärajattomilla illoilla, meet & greet -tapahtumilla sekä Tampere-talon monipuolisilla ravintolapalveluilla. Klubille mahtuu jopa jopa 1.200 henkeä. Kevätkauden Sorsaklubeille saapuvat esiintymään muun muassa Kube, Bizi, Redrama, Nelli Matula, Pandora, Movetron, Spekti, Brädi, Uniikki, Asa, View ja Cledos. Alkuvuodesta 2019 julkaistaan vielä lisää keikkoja.

– Suomesta löytyy paljon musiikkia rakastavaa yleisöä, jotka eivät ole vielä löytäneet itselle sopivaa keikkapaikkaa. Sorsaklubilla voi tanssia ja riehua hyvän musan tahdissa ja ehtii vielä ajoissa kotiin tai iltaa jatkamaan, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

– Sorsaklubin meininki artistikattauksesta ilmeeseen ja markkinointiin eroaa merkittävästi Tampere-talon muusta tarjonnasta. Usean artistin keikkailtojen lisäksi olemme keskustelleet yhteistyöstä mm. vaateketjujen, skeittiyhdistysten ja lifestyle-julkaisujen kanssa. Haluammekin tarjota klubiskeneen jotain uutta, erilaista ja leikkisää, kuvailee Tampere-talon liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen.