Minne mallin jalat hävisivät? Kuvaharha leviää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläissyntyinen 36-vuotias supermalli Natalia Vodianovalla on yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Nyt naisen fanit ovat hieraisseet silmiä, koska mallin jalat näyttävät hävinneen yhdestä kuvasta.

Natalia Vodianovan keskivartalo näyttää leijuvan ilmassa. Otoksessa on kuvailluusio, jossa toinen jalka häviää mustaan taustalla olevaan nojatuoliin ja toinen muuttuu olemattomaksi kahden peilin luoman näyn takia. Venäläismalli ei ole kommentoinut hauskaa kuvaa.

Venäläissyntyinen mallikaunotar Natalia Vodianova asuu nykyään Iso-Britanniassa. Köyhyyteen syntyneen neitokaisen elämä on ollut melkoista tuhkimotarinaa, sillä hän elätti lapsena perhettään esimerkiksi myymällä hedelmiä kadulla. Hän on ollut Forbesin eniten tienanneiden huippumallien listoilla miljoonaomaisuudellaan.