Nainen pahoinpiteli seksistä kieltäytyneen miehen – eikä ollut ensimmäinen kerta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna Rebecca Lynn Phelps -nimisestä naisesta, joka pahoinpiteli seksistä kieltäytyneen miehen. Nyt nainen on pidätetty samasta syystä, tällä kertaa lapsensa isän pahoinpitelyn vuoksi. Tätä naista on syytä varoa.

Kolmekymppinen Rebecca Lynn Phelps yritti saada avomiestään harrastamaan seksiä kanssaan kiitospäivän jälkeen. Mies oli kuitenkin mennyt jo nukkumaan, eikä jaksanut herätä seksiä varten. Phelps raivostui ja raapi miehen silmäkulman verille. Nainen pidätettiin ja määrättiin lähestymiskieltoon.

The Smoking Gunin mukaan pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Phelps teki saman viime vuonna treffiseuralaiselleen, joka kieltäytyi yhdynnästä. Nainen suuttui torjumisesta niin paljon, että alkoi huutaa ja mäiskiä miestä. Lisäksi Phelps raapi seuralaistaan käsivarteen niin pahasti, että siitä valui verta.