Teini kuoli kännykän kuulokkeista saamaansa sähköiskuun

Digi Ohhoh! · Tim Isokivi

16-vuotias poika on kuollut korvakuulokkeiden aiheuttaman sähköiskun seurauksena. Tapaturma tapahtui Malesian Rembaussa. Aidil Azzahar Zaharin oli nukahtanut nappikuulokkeet korvissaan.

Kuulokkeet oli yhdistetty hänen puhelimeensa, joka puolestaan oli latauksessa onnettomuushetkellä. Pojan löysi seuraavana päivänä kuolleena hänen äitinsä. Yahoo-uutissivuston mukaan Aidilin korvista vuoti löytöhetkellä verta.

Uhrin veli puolestaan kertoi tunteneensa pienen sähköiskun koskettaessaan kuulokkeiden johtoa. Lääkärit eivät löytäneet pojasta muita vammoja tai mustelmia, jotka olisivat voineet vaikuttaa kuolemaan. Ruumiinavauksessa Aidilin vahvistettiin kuolleen sähköiskuun. Nappikuulokkeiden merkkiä ja valmistajaa ei ole toistaiseksi vahvistettu.