Tosielämän Yksin kotona – teinipoika löi murtovarasta kasvoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien klassikkoelokuvassa Yksin kotona pikkupoika puolustaa kotiaan ilkeiltä murtovarkailta mitä erikoisemmin keinoin. Nyt Yhdysvalloissa on tapahtunut eräänlainen tosielämän versio elokuvan tarinasta, kun 13-vuotias Phoenixissa Arizonan osavaltiossa asuva teinipoika iski nyrkillä murtovarasta kasvoihin.

Huumeiden vaikutuksen alaisena ollut 27-vuotias mies oli kiivennyt pojan kotiin, koska kertomansa mukaan kuvitteli olevansa vainottu. AZFamily.comin mukaan teinipoika oli tekemässä pizzaa iltaseitsemältä, kun hän huomasi yllättäen tunkeilijan makaamassa sängyllään. Poika ryhtyi heti toimeen ja hyökkäsi miehen kimppuun.

Syntyneen käsikähmän seurauksena poika lukitsi itsensä kylpyhuoneeseen ja soitti isälleen ja hätänumeroon. Tunkeilija pakeni paikalta, mutta poliisi sai hänet nopeasti kiinni. Mies kertoi olleensa yllättynyt pojan iskusta, koska hän luuli heidän käyvän telepaattista keskustelua.

Tunkeilija kertoi lisäksi yrittäneensä löytää rauhallista paikkaa, jossa nukkua yön yli. Nyt miestä odottaa joukko syytteitä. Teinipojan isä kertoi olevansa ylpeä pojastaan ja tämän toiminnasta.