Mitä ihmettä? Kim Kardashian paljasti nukkuvansa meikit kasvoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki kosmetologit, ihotautilääkärit ja kauneusalanasiantuntijat vannovat oikeanlaisten ihonhoitotoimenpiteiden nimeen. Ruutineihin kuuluu myös kasvojen puhdistus iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Kauneustrendien edelläkävijä Kim Kardashian ei tätä neuvoa noudata.

Oman kosmetiikkasarja KKW Beautyn perustanut Kim Kardashian paljastaa Busy Philippsin haastattelussa, että käyttää samoja meikkejä kasvoillaan kahden päivän ajan. Hän nukkuu samoissa meikeissä yön yli ja saattaa aamulla ainoastaan ehostaa pohjameikkiä uudelleen. Naisella on pakko olla todella pätevät ihonhoitotoimenpiteet puhdistamisen jälkeen.

On suorastaan ihme, miten Kim Kardashianin iho näyttää virheettömältä. Normaalisti meikit päässä nukahtaminen tarkoittaa tukkeutuneita ihohuokosia ja iho-ongelmia. Hän kuitenkin tekee kaikkensa suojellakseen ammattimeikkaajien tekemää ehostusta seuraavalle päivälle.