Pelastus viime tipassa – nainen ja vauva pelastuivat täpärästi rekan alta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä Youtube-videolla todistetaan veret seisauttavaa tilannetta liikenteessä. Siinä hallinnasta karannut rekka on vähällä ajaa naisen ja vauvan yli. Vietnamin Ha Longissa tapahtunut onnettomuus ikuistui videoksi erään autoilijan kojelautakameran ansiosta.

Valtavan kokoisen rekan kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan, minkä ansiosta ajoneuvo lähti kiitämään kohti vastaantulevien kaistaa. Samaan aikaan tien laidalla oli äiti, joka otti juuri vauvaansa pois autosta. Hän huomasi kohti ajavan rekan ja pakeni pois paikalta.

Rekka törmäsi kolmeen autoon kiitäessään ulos tieltä. Äiti onnistui kuitenkin lapsensa kanssa välttymään täpärästi sekä rekan alle joutumiselta että ilmassa lentäneiltä kappaleilta.