Punk-musiikista dokumenttisarja – Iggy Pop vastaavana tuottajana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Punkkari-ikoni Iggy Pop on aloittanut yhteistyön Sex Pistolsin John Lydonin, Blondien Debbie Harrisin, Red Hot Chili Peppersin Flean sekä Nirvanasta ja Foo Fightersista tutun Dave Grohlin kanssa.

Ryhmä julkaisee ensi vuoden maaliskuussa Punk-nimisen dokumenttisarjan, jota kuvaillaan kaikkien aikojen parhaaksi katsaukseksi alakulttuurin uumeniin. Dazed-lehti kertoo muusikko Iggy Popin toimivan vastaavana tuottajana ensi vuonna ilmestyvässä dokumenttisarjassa.

Katsauksessa esitellään musiikkimaailman vaikuttajien, punkpioneerien ja kuuluisimpien bändien haastatteluja. Samalla esitellään ennennäkemätöntä materiaalia arkistojen kätköistä valokuvien ja videoiden muodossa.

– Punk-dokumenttisarja esittelee valtavirrasta poikkeavien ja syrjäytyneiden luomaa alakulttuuriasennetta, musiikkia, muotia ja taidetta, sarjan työryhmä lupaa.