Sofia Richie: ”Toivottavasti rakkaus Scott Disickiin kestää!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi on ollut ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle.

Eniten harmaita hiuksia on tuottanut Scott Disickin perhe-elämään liittyvät järjestelyt ja vastuut. Parikymppinen Sofia Richie on kuitenkin tottunut nyt siihen, että hänen miehensä on tiiviisti yhteydessä jälkikasvuunsa sekä heidän äitiinsä Kourtney Kardashianiin. Sofia on yrittänyt parantaa välejään Kourtneyyn omalla tahollaan, ja hivenen onnistunutkin siinä.

Sofia Richie on sanonut lähipiirilleen, että hän todellakin toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Hän haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa. Hän rakastaa Scott Disickiä aidosti, lähipiiristä kerrotaan People-lehdelle.

View this post on Instagram

Joyride

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

View this post on Instagram

Crew love ❤️

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on