Michael Schumacherin onnettomuudesta viisi vuotta – tarvitsee edelleen jatkuvaa hoitoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Formula 1 -kilpailija Michael Schumacher joutui viisi vuotta sitten kohtalokkaaseen lasketteluonnettomuuteen Ranskan alpeilla 29. joulukuuta. Hän vaatii yhä jatkuvaa hoitoa Sveitsissä sijaitsevassa kotisairaalassaan, vaikka ei olekaan enää kokonaan pedin oma.

Formulakuski Michael Schumacher kaatui ja löi päänsä viisi vuotta sitten lasketteluonnettomuudessa. Miehen sveitsiläiseen kotiin on rakennettu sairaalaa muistuttava ympäristö, jossa on omia hoitajia sekä fysioterapeutteja. Hoitokustannukset ovat noin 55.000 euroa kuukaudessa.

Tammikuussa 50 vuotta täyttävä Michael Schumacher vajosi onnettomuuden jälkeen koomaan noin puoleksi vuodeksi. Sen jälkeen superkuljettajan tilasta on saatu tietoja julkisuuteen hyvin harvoin. Daily Mailin mukaan Schumacherin toipuminen on ollut hidasta. Hänen kerrotaan kulkevan pyörätuolilla ja puheen olevan epäselvää.