Kammottava tapaus – mies myi kellariin vangittua vaimoaan 4,5 eurolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Puolassa on paljastunut järkyttävä rikos, jossa aviomies oli lukinnut vaimonsa talon kellariin kahdeksi vuodeksi seksiorjaksi. Mies oli antanut miesten raiskata vaimoaan 4,5 euron suuruista summaa vastaan. Tapaus on kuin suoraan kauhuelokuvasta.

Metro-lehti kertoo puolalaisen Marius Sz -nimisen miehen saaneen 25 vuotta vankeutta vaimonsa alistamisesta, pahoinpitelystä ja raiskaamisesta. Mies oli pahoinpidellyt vaimoaan neljän vuoden ajan, joista viimeiset kaksi nainen oli joutunut viettämään pimeässä kellarissa.

Naista oli kidutettu ja pidetty nälässä. Hän oli joutunut syömään siemennesteellä täytettyjä voileipiä polvillaan kädet selän taakse sidottuna. Lisäksi Marius Sz oli pannut naisen päähän muovipussin ja pahoinpidellyt häntä. Nainen ei myöskään saanut peseytymismahdollisuutta.

Muun muassa miehen veli ja ystävä olivat toistuvasti raiskanneet vaimon pientä maksua vastaan. Heille langetettiin 15 vuoden pituiset vankeustuomiot. Totuus paljastui, kun nainen pakeni kellarista ja soitti äidilleen. Seksiorjana käytetty vaimo oli yrittänyt saada kolme kertaa aiemmin apua poliiseilta, mutta turhaan.