Kim Kardahian niukoissa bikineissä kotonaan – paljasti mitä vartalolle pitäisi tehdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin seurapiirijulkkiksiin lukeutuva Kim Kardashian kertoi äskettäin, ettei vaivaudu pesemään meikkejään pois joka ilta, vaan nukkuu usein täydet meikit kasvoillaan. Kim paljasti Busy Philippsin haastattelussa, että käyttää samoja meikkejä kahden päivän ajan. Nyt hän on kertonut, ettei pelkkä meikki enää riitä.

View this post on Instagram

I need a spray tan

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim on julkaissut verkossa valokuvan itsestään poseeraamassa kotinsa vaatehuoneessa pelkät bikinit yllään. Selfiekuvansa yhteydessä Kim paljastaa, ettei ole tyytyväinen pelistä näkemäänsä, sillä hänen mukaansa kurvikas vartalo tarvitsee taas kerran suihkurusketusta.