Varusmiessoittokunnalta upea TJ0-video – lopuksi panssarivaunulla pianon yli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta löytyy parhaillaan suuri määrä nuoria miehiä ja naisia, jotka voivat tuulettaa aamukamman tyhjenemistä ja varusmiespalveluksen loppumista. Tätä ikimuistoista ajankohtaa juhlitaan usein tietyillä kotimaisilla hittikappaleilla, mutta nyt Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan 1/18 aliupseerikurssi on päättänyt tehdä juhlan kunniaksi itselleen uuden.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan julkaiseman Kerta vielä! – PVVMSK AUK 1/18 TJ0 -kappaleen on säveltänyt Joni Hartikainen sekä sanoittanut Joni Hartikainen, Milla Luukkonen ja Ville Haliseva. Kappaleesta tehty Toni Pakarisen ohjaama musiikkivideo on poikkeuksellisen tyylikäs, ja sen tekemisessä on ollut mukana suuri joukko tekijöitä ja avustajia.

– Kappaleen tekeminen itsessään näytti, miten tärkeitä kaikille Varusmiessoittokunnassa ovat nämä yhteiset isot projektit. Monet ystävät osallistuivat kanssani työstämään kappaleesta suurempaa ja osoittivat mielenkiintonsa projektia kohtaan tekemällä hommia vaikka yömyöhään saakka. Hyvästä ideasta syntyy lisää hyviä ideoita, kuten eräs kaverini minulle totesi, espoolainen alikersantti Joni Hartikainen kertoo projektista.