Poliisit löysivät varastetut pingviinit – olivat kateissa marraskuusta saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilaiset poliisit ovat tiedottaneet Facebookissa löytäneensä kaksi eläintarhasta marraskuussa varastettua pingviiniä. Linnut löydettiin yleisövihjeen perusteella Nottinghamshiren alueella sijaitsevasta asunnosta.

Englantilaisesta eläintarhasta varastettiin marraskuussa kaksi perunpingviinia. Poliisit ajattelivat rikoksen jäävän ratkaisematta, mutta eräänä päivänä heille tuli vihje uhanalaisen lajin edustajien majailevan Nottinghamissa yksityisasunnossa. Poliisit päättivät tarkastaa vihjeen.

Pingviinit löytyivät elossa. Ne olivat omassa ulosteessaan, mutta muuten suhteellisen hyväkuntoisia. Pingviinit pääsivät takaisin eläintarhaan hoidettavaksi, Independent-lehti uutisoi. Varas on 23-vuotias mies, joka saa myöhemmin tuomion teostaan.