Naisen hurja ravintolailta: Nuoli ravintolapäällikön kasvot, kouri jalkovälistä ja tanssi parkkipaikalla housut kintuissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Freedom Ryder Zobrist saa kunnian olla tämän viikon omituisten Floridassa tapahtuneiden rikosten päähenkilö. 38-vuotias nainen oli aiheuttanut erikoisen tapahtumaketjun Pensacolassa sijaitsevassa Waffle House -ravintolassa.

Poliisiraportti kertoo floridalaisen Freedom Ryder Zobristin yrittäneen kouria Waffle Housen ravintolapäällikön genitaalialuetta. Sen jälkeen nainen oli nuollut miehen kasvoja. Kun omituisesti käyttäytynyttä asiakasta oli pyydetty poistumaan, oli Zobrist haukkunut ravintolahenkilökuntaa ja uhannut ampua kaikki.

Sen jälkeen sekavasti käyttäytynyt nainen oli mennyt ravintolan parkkipaikalle ja riisunut alavartalon paljaaksi. Hän oli tanssinut parkkipaikalla itseään esitellen. Poliisit pidättivät Zobristin päällekarkauksesta ja itsensäpaljastelusta, The Smoking Gun uutisoi.