Nainen masturboi ravintolan terassilla – jatkoi vielä poliisiauton takapenkillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasilainen nainen aiheutti hämmennystä Austinissa sijaitsevam Marriott-hotellin ravintolan terassilla. Nainen oli ottanut housut pois, ojentanut jalat ylöspäin ilmaan ja ryhtynyt masturboimaan hopean värisellä vibraattorilla kovaan ääneen voihkien. Hotellin johtaja soitti poliisille kahdeksan minuuttia myöhemmin.

Poliisit näkivät terassilla ilman housuja touhunneen 26-vuotiaan Dovie Nickelsin. Naisen iltapäivän masturbointisessio keskeytyi viranomaisten saavuttua paikalle. Hotellinjohtaja kuvaili, kuinka nainen oli hieronut jalkoväliään pyörivällä liikkeellä, eikä päästänyt ihmisiä lähelleen.

Poliisit käsiraudoittivat Dovie Nickelsin ja panivat hänet ajoneuvon takapenkille. Vibraattori oli kuitenkin edelleen naisen sisällä ja hän liikkui penkillä edestakaisin voihkien. Viranomaiset pyysivät naista lopettamaan, mutta hän jatkoi poliisiasemalle saakka. Vibraattori takavarikoitiin ja hän joutui odottamaan tuomiotaan telkien taakse 3.000 dollarin takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi