Hämmentävä tilanne koripallopelissä – Lepakkomies-maskotti otti lepakon kiinni!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-joukkue Sant Antonia Spursin virallinen maskotti on päässyt viraalivideon tähdeksi. Coyote-kojootti oli pukeutunut äskettäin Batmaniksi New Orleans Pelicansia vastaan pelatussa koripallopelissä. Sattumalta hallissa lenteli oikea lepakko.

Urheiluohjelmat ja viraalivideoita katsovat ovat naureskelleet hauskalle yhteensattumalle, kun Lepakkomieheksi pukeutunut maskotti on joutunut metsästämään oikeasti lepakkoa kesken NBA-koripallopelin. Videolla nähdään, kuinka Batman-asuun pukeutunut kojootti säntäilee haavin kanssa lepakkoa kiinni ottaen. Lopulta hän onnistuu tehtävässään.

Yleisö ja pelaajat nousevat naureskellen taputtamaan maskotin edesottamukselle. Jopa FOX Sports Southwest -urheiluohjelman selostajat hekottelevat hauskalle tilanteelle. Video on kerännyt muutamassa päivässä lähes 85.000 katselukertaa Youtubessa.